Website laten maken zzp

Elke website is anders, net als elk bedrijf. Een one-size-fits-all aanpak werkt gewoon niet als het gaat om het creëren van een website die voldoet aan de specifieke behoeften van je bedrijf. Al helemaal niet als het gaat om een ZZP. Bij een ZZP draait het namelijk om de ondernemer/bedrijfs verhouding. Daarom wenden meer en meer bedrijven zich tot professionele webdesignbedrijven om een website op maat te maken die perfect is voor hun bedrijf.
website laten maken zzp

Ontvang een gratis en geheel vrijblijvend consult over de mogelijkheden!

Als je erover denkt een website te laten maken voor jouw bedrijf, zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden. In dit artikel bespreken we wat je moet weten voordat je een website laat maken, zodat je er zeker van kunt zijn dat je het best mogelijke resultaat voor jouw investering krijgt.

WordPress

Ik maak gebruik van het meest gebruikte CMS ter wereld!

Op je eigen naam

Ik stel alles in op jouw (bedrijfs)naam, zo zit je nooit niet vast aan OMLINE

Maandelijks opzegbaar!

Onderhoudt, updates en andere werkzaamheden zijn maandelijks opzegbaar!

Wat is een website?

Een website is een online platform waar je jouw bedrijf of product kan presenteren. Het is een belangrijk onderdeel van je online-aanwezigheid en zorgt ervoor dat je potentiële klanten kunt bereiken. Een website laten maken is daarom een belangrijke stap voor elke onderneming, zzp’er of freelance professional. Maar wat kost het nu eigenlijk om een website te laten maken? En waar moet je op letten bij het uitzoeken van een webdesigner of webbureau? In dit blog lees je alles over de kosten van een website en geven we tips voor het vinden van de beste webdesigner of webbureau voor jouw project.

Wat is het belang van een website voor een zzp’er?

Elke ondernemer weet hoe belangrijk het is om een professionele uitstraling te hebben. Dit geldt zeker ook voor zzp’ers. Een website is een uitstekend middel om dit te bereiken. Door een website te laten maken die bij jouw bedrijf en doelgroep past, laat je zien dat je serieus bent en geeft je bedrijf een betere uitstraling. Bovendien kan een website helpen om nieuwe klanten aan te trekken en meer bekendheid voor je bedrijf te creëren.

Hoe ga je te werk bij het maken van je eigen website?

Als je een website wilt maken, is het belangrijk om te weten hoe je te werk moet gaan. In dit artikel lees je alles over de stappen die je moet nemen bij het maken van een website. Allereerst moet je een domeinnaam en hosting regelen. Dit kan via verschillende providers. Vervolgens kun je een CMS-systeem of een website builder gebruiken om je website op te zetten. Tot slot moet je ervoor zorgen dat je website vindbaar is in zoekmachines, door middel van Search Engine Optimization (SEO).

Doelen van een website

Als je een website laat maken, is het belangrijk om te bepalen wat je ermee wilt bereiken. Dit kan per bedrijf of organisatie verschillend zijn, maar een aantal veel voorkomende doelen zijn:
Wanneer je weet wat je met je website wilt bereiken, is het makkelijker om de juiste keuzes te maken bij het laten maken ervan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een simpele website als je alleen naamsbekendheid wilt vergroten, of voor een uitgebreide website met veel functionaliteiten als je ook leads of verkopen wilt genereren.

Hoi! Ik ben Okke!

Ik ben Okke Mengerink! Een programmeur met passie voor conversieoptimalisatie, webshops, SEO en Facebook. Ik woon in het Twentse Borne.

Naast werken, speel in handbal en zit ik elke (thuis)wedstrijd op de tribune bij FC Twente met mijn vader!

Het maken van een website, waar moet je op letten?

Als je een website voor je bedrijf wilt laten maken, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden.

Ten eerste moet je natuurlijk bedenken wat voor soort website je wilt. Wil je een statische website, of wil je dat er regelmatig nieuwe content op komt? Een statische website is eenvoudiger en goedkoper om te maken, maar als je regelmatig nieuwe content wilt plaatsen, is een dynamische website beter.

Daarnaast moet je ook bedenken welke functionaliteiten je wilt op je website. Wil je bijvoorbeeld een contactformulier of een forum? Als je dat wilt, moet je ervoor zorgen dat de website die je laat maken daarvoor geschikt is.

Ten slotte moet je ook nadenken over het design van je website. Wil je een simpel design, of wil je dat er veel afbeeldingen en video’s op de website staan? Het is belangrijk om hierover na te denken, want het design bepaalt hoe makkelijk je website is om te gebruiken en hoe aantrekkelijk hij is voor bezoekers.

WordPress website laten maken zzp

Een WordPress website laten maken voor je zzp bedrijf is een goede manier om online te groeien. Het is echter belangrijk om te weten hoe je WordPress website moet laten maken, zodat je niet in de problemen komt met de zoekmachines.

Wat kost een website voor zzp?

Wat kost een website voor zzp? Dit is een vraag die veel mensen hebben. De kosten van een website kunnen variëren, afhankelijk van wat je precies wilt. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het maken van je website.

Als je iemand wil inschakelen voor het maken van je website, dan moet je rekening houden met wat meer kosten dan wanneer je het zelf doet. Het uurtarief van een webdesigner/programmeur ligt gemiddeld tussen de € 50-100 per uur. Een eenvoudige website (met bijvoorbeeld 5 pagina’s) kan al snel tussen de € 750 en € 1000 kosten, afhankelijk van het aantal uren dat erin gestopt wordt

Welke keuzes moet je maken bij het maken van je zzp website?

Als je een website als zzp’er wilt maken, moet je eerst beslissen welk doel je voor ogen hebt. Wil je gewoon een online visitekaartje? Of wil je ook online verkopen of bloggen? Daarnaast moet je ook kiezen welk platform je wilt gebruiken. Heb je genoeg kennis van HTML en CSS om zelf een website te maken? Of ga je liever voor een simpeler platform zoals WordPress of Wix? Als je weet wat je wilt, is het tijd om aan de slag te gaan!

Hoe zorg je ervoor dat je zzp website vindbaar is in zoekmachines?

Als je een website voor je zzp wilt maken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze vindbaar is in zoekmachines. Dit kan je doen door goede SEO toe te passen. Zoekmachines crawlen website en bepalen hierdoor een website rank. Hoe hoger de rank, hoe hoger de kans dat je website bovenaan in de zoekresultaten komt te staan. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je website een hoge rank krijgt. Een aantal tips:

– Zorg ervoor dat je website snel laadt; zoekmachines houden hier rekening mee bij het bepalen van de rank.
– Gebruik relevante en unieke keywords op je website. Dit kan je doen door ze slim in te zetten in de titels, metatags en in de content.
– Zorg ervoor dat je website een duidelijke structuren heeft. Dit maakt het voor zoekmachines makkelijker om je website te crawlen en de relevantie ervan in te schatten.
– Promoot je website via andere kanalen, zoals social media. Dit kan helpen om meer bezoekers naar je website te leiden, wat weer een positieve invloed kan hebben op je Googlepositie.

Onderhoudt voor je zzp website

Als je een website hebt als onderdeel van je zzp, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Je wilt niet dat er iets misgaat met je website en dat je klanten weglopen. Je moet dus regelmatig controleren of alles nog werkt en/of er geen fouten op je website staan.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de inhoud van je website up-to-date is. Als er verouderde informatie op je website staat, kan dat afschrikken voor potentiële klanten. Zorg er dus voor dat je de inhoud van je website regelmatig aanpast en bijvoorbeeld nieuwe blogposts toevoegt.

Een website onderhouden kost wel wat tijd, maar als je zzp’er bent is het wel belangrijk om hiertijd in te steken. Als je niet genoeg tijd hebt, of als je gewoon geen zin hebt in het onderhoud van je website, kun je altijd hulp inschakelen. Er zijn verschillende partijen die websites onderhouden voor zzp’ers. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een maandelijkse abonnement af te sluiten bij een bedrijf dat websites onderhoudt.

Ook is het mogelijk om één keer een bedrag te betalen en dan is de website voor altijd onderhouden. Dit kan soms wel duur uitvallen, maar dan hoef jij je in ieder geval nooit meer druk te maken over het onderhoud van je website.

Don't be Shy,
Let's
Talk!

Ik help je graag met het zetten van de volgende digitale stap

Terugbel verzoek!

Mag ik je terugbellen voor een kop koffie?

Hoe lang duurt het om een website te maken zzp?

Veel ondernemers willen graag een eigen website, maar weten niet goed hoe lang het daadwerkelijk kost om er één te maken. Natuurlijk is het afhankelijk van wat voor soort website je wilt en hoeveel tijd je er zelf aan wilt besteden, maar in deze blog geven we je toch wat richtlijnen.

Tips voor een geslaagde website

Als je een website gaat maken, is het belangrijk om een aantal dingen goed in de gaten te houden. 

Ten eerste is het belangrijk om een duidelijke doelstelling te hebben voor je website. Bedenk waarom je de website maakt en wat je ermee wilt bereiken. Als je dat duidelijk hebt, kun je beter bepalen welke functionaliteiten je nodig hebt en welke niet.

Ook de navigatie op je website is heel belangrijk. Zorg ervoor dat je bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken en maak gebruik van zogenaamde breadcrumbs om de structuur van de website duidelijk te maken.

Verder moet de inhoud van je website helder en relevant zijn. Schrijf korte en bondige teksten en maak gebruik van headlines, bulletpoints en afbeeldingen om de aandacht te trekken.

Tenslotte is het belangrijk om regelmatig nieuwe content toe te voegen aan je website. Dit kan in de vorm van nieuwe blogposts, foto’s, video’s of andere media. Zo houd je je bezoekers geïnteresseerd en komen ze steeds weer terug naar je website.

Alternatieven voor een website

Als je net begint met je zzp-activiteiten, is het niet altijd nodig om meteen een website te laten maken. Er zijn een aantal andere manieren om online aanwezig te zijn en je diensten te promoten. Je kunt bijvoorbeeld een profiel aanmaken op een freelancingsite of een bedrijfspagina maken op social media. Dit zijn goede alternatieven als je nog niet klaar bent voor een eigen website.

Wat kost een website laten maken ZZP?

Wat kan een website van je zzp kosten? Dit is een vraag die veel mensen hebben. De prijs voor de website kan variëren, afhankelijk van wat je precies wilt. Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij het maken van je website. Uiteraard is uurtarief erg belangrijk. Voor een ontwikkelaar ligt dit tussen de € 50 en € 100 euro.

Wat kun je met een website voor ZZP?

Je kunt met je website veel verschillende dingen, zo kun je leads genereren, informatie delen, maar ook je bedrijf tonen!