JMDCustomz

Van Celebrities naar consumenten

JMD Customz is de sneaker customiser van ondermeer Hakim Ziyech, Sergiño Dest, Snelle en Lil Kleine. Het bedrijf in Soest was opzoek naar een betrouwbare partij om gezamenlijk de volgende stappen te maken. Het bedrijf wilde zich namelijk richten op consumenten. Aan OMLINE de taak om dit te realiseren.

Uitvoering

OMLINE ontwikkelde een afwijkende webshop, om zo het bedrijf een buitengewone uitstraling te geven. Daarnaast adviseerde OMLINE om te beginnen met zogenoemde “drops”. Één moment in de week dat de schoenen te koop zijn. Dit werd zaterdagochtend 10:00 uur.

De eerste drop was uitverkocht binnen 3 minuten. JMDCustomz begon te leven.

Na 6 maanden na de eerste drop, zit JMDCustomz op ruim 1.000 bezoekers per week op de website. Op Instagram op meer dan 4.000 profielbezoekers en meer dan 70.000 weergaven per week. Uiteindelijk worden er meer dan 20.000 accounts bereikt per week.

Okke heeft naast het ontwikkelen van de volledige website, ook ontzettend veel betekend in het opzetten van JMD Customz. Met betrouwbaar en goed onderbouwd advies hielp Okke mij de volgende stappen te nemen. Al met al erg tevreden over de samenwerking!

Jochem Michgelsen – Eigenaar JDMCustomz