Sustainaway

Sustainaway, duurzaam reizen!

Sustainaway houdt zich bezig met duurzaam reizen. Ze selecteren van de duurzame vervoersopties tot leuke unieke accommodaties. Daarnaast kijken ze naar leuke activiteiten die je kan doen tijdens je vakantie. En alles is klimaatneutraal.

Waar Sustainaway voor staat

Ze werken veel samen met lokale ondernemers, hierdoor steunen ze lokale bevolking. En ze zorgen voor een lage footprint. Daarnaast geeft Sustainaway persoonlijke reistips die je tijdens de reis ontvangt. Dit zorgt dat jouw reis nog leuker wordt!

De overgebleven CO2 compenseren ze en ze houden de CO2-uitstoot zo laag mogelijk, met het selecteren van duurzaam vervoer. Dit maakt ook dat ze altijd de duurzaamste opties kiezen. Dat maakt het ook weer dat ze unieke bestemmingen kiezen, met allemaal een eigen verhaal.

Sustainaway is transparant, ze laten je precies zien wat de CO2 footprint is van de reis en hoe ze dat compenseren allemaal.

Daarnaast geeft Sustainaway veel informatie over reizen met de trein of met de auto bij jou in de buurt. Dus wil je een duurzame vakantie dan ben je bij Sustainaway op de juiste plek!

Dit is Sustainaway

Achter Sustainaway zit een jong team. En ze houden allemaal van actieve vakanties! Maar ook om lekker te kunnen genieten met een paar biertjes te veel op ergens in het buitenland. Daarnaast zijn ze zeer bewust wat voor een impact dat heeft op het klimaat, dat verre reizen. Hierdoor gingen ze op zoek naar andere opties om nog steeds te kunnen reizen en te ontdekken, maar wel op een manier dat het verantwoord is.

Met de voorbereidingen kan duurzaamheid ook niet ontbreken, ze zitten bij een duurzame bank Triodos en de lage CO2-uitstoot van het team wordt gecompenseerd door Regreener! Daarnaast is hun interieur tweedehands. Zo is te zien dat Sustainaway er bij begin al denkt aan verduurzaming.