Paus Agroservice

Inhalen én voorlopen

Paus Agroservice is een bedrijf dat het afgelopen jaar met goede begeleiding investeerde in online marketing, met name in het gebruik van Facebook. Het familiebedrijf uit Weerselo besloot de online kant van het bedrijf een boost te geven. Van meelopen naar vooroplopen, dat was de visie van Paus Agroservice.

OMLINE heeft gezamenlijk met Paus Agroservice een plan gemaakt om stap voor stap de concurrentie op het gebied van online marketing in te halen. Zodat Paus Agroservice uiteindelijk de trendsetter gaat worden de regio!

Perspectief en kaders

De kaders uitzetten, dat was de eerste stap. Wat zoekt en wenst de klant? Welke sfeer wil het bedrijf online neerzetten? Dit soort vragen hebben OMLINE en Paus Agroservice samen besproken. Het perspectief wat hieruit voortvloeide, werd een leidraad. De website, de blogberichten en het gebruik van sociale media is ontwikkeld binnen de aangenomen kaders.

Resultaat

Het resultaat is een prachtige website met een handige webshop. Waar de persoonlijke binding met de klant centraal staat!