Groot formaat banners

Plaats grote banners op strategische plekken in de buurt van het evenement. Zoek naar opvallende kleuren en ontwerpen om de aandacht van de bezoekers te trekken.

Digitale schermen

Digitale schermen zijn een geweldige manier om bezoekers te informeren en te vermaken. Plaats ze op drukke locaties rond het evenement en toon informatieve of entertainende content. 

Digitale buitenreclame biedt een aantal cruciale voordelen ten opzichte van traditionele buitenreclame. Om te beginnen kan het een stuk dynamischer en interactiever zijn voor het overbrengen van je boodschap, wat de aandacht van het publiek trekt.

Daarnaast kan het snel en eenvoudig worden aangepast en bijgewerkt, waardoor het geschikt is voor evenementen, seizoensgebonden promoties en andere veranderingen. 

  1. Gebruik opvallende installaties

Installaties zijn een geweldige manier om bezoekers te verrassen en te vermaken. Denk aan reuzenraden, ballonfiguren, of grote bogen. Deze installaties bieden de mogelijkheid om je merk op een originele manier te presenteren.

  1. Wegwijzers

Plaats duidelijke wegwijzers om bezoekers te helpen navigeren door het evenement. Dit kan niet alleen zorgen voor een betere ervaring, maar het kan ook bijdragen aan de merkbeleving. Onwijsmooiedingen.nl biedt tal van creatieve oplossingen voor wegwijsborden.

Sponsoring van evenementen

Overweeg het sponsoren van het evenement om meer zichtbaarheid te krijgen. Denk aan het plaatsen van je logo op t-shirts, banners of andere materialen. Zo krijg je niet alleen meer zichtbaarheid, maar laat je ook zien dat je betrokken bent bij het evenement.

Met deze ideeën kun je de aandacht van de bezoekers trekken en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Vergeet niet om te kijken naar de verschillende opties voor buitenreclame van JCDecaux.nl en de creatieve oplossingen van Onwijsmooiedingen.nl.

Ga aan de slag met ervaren partners in buitenreclame en marketing

Wil je graag nog meer inspiratie en advies? Bezoek de website JCDecaux.nl voor uitgebreide mogelijkheden voor buitenreclame. Van abri’s en mupi’s s tot vervoersreclame en digitale outlets, JCDecaux is dé aanbieder voor je marketinginspanningen in de buitenlucht! 

Ben je ook op zoek naar een hulp voor een effectieve marketingstrategie? Bezoek dan onwijsmooiedingen.nl voor meer informatie en een breed scala aan marketinghulp om je buitenreclame naar een hoger niveau te tillen.