Korte Bio en Contact

Administrateur, bedrijfskundige, accountant en freelance fotograaf vanaf 1986 maar sinds 2007 full time werkzaam als financieel expert, fotograaf en organisator bij mijn bedrijf ‘MeerdaneenWebsite’. Sinds 2008 werk ik voornamelijk voor de digitale lokale krant ‘Tilburgers.nl’ waarvan ik tevens de medeoprichter ben.

Als redacteur voer ik de regie over de fotografie en  schrijf  diverse nieuwsartikelen voor Tilburgers.nl.  Daarnaast  doe ik regelmatig onderzoek, waaronder de Tilburgse Herdgangen. Een van mijn specialiteiten zijn interviews, waarvan er inmiddels 42 online staan op Tilburgers.nl.

Na de militaire dienst in Seedorf, Noord Duitsland in 1987 als Gewestelijk Administrateur ben ik mijn loopbaan begonnen als bedrijfskundige en bedrijfseconoom bij een chemische multinational in Waalwijk. Daar heb ik veel kennis opgedaan met het voeren van administraties en met diverse bedrijfseconomische en logistieke problemen.

Daarnaast was ik nauw betrokken bij Europese en globale projecten, van SAP R/3-implementatie, rapportagesystemen, accountantsrapportages tot aan efficiency- en doorlooptijdsverkorting-trajecten.

Ik voer als belangrijke taak nu diverse administraties omdat ik direct mijn grote financiële kennis, ervaring en serviceverlening in de praktijk kan brengen.

 

Ik ben te bereiken via de email van john@tilburgers.nl of john@meerdaneenwebsite.nl en ook via telefoonnummer 06 53514583

Een selectie van de foto-collectie is hier te via de fotoverhalen te bekijken: